Search
  • Liselott Berglöf

Ungar barn o barnbarn


Husse och mattes flicka har varit hemma från Frankrike för några dagar. I sommar ska hon få en bebis och husse o matte sitt första barnbarn. Släkten kom på besök för att hälsa på både blivande mamman och de små kissungarna. De små blev som vandringspokaler, de gick från famn till famn, vilket inte bekymrade dom det minsta. Matte ansåg också att det är hög tid att lära sig hur det känns att klippa klor som liten kisse. Därefter kammades och borstades päls. I dag togs hagen bort så nu kan de små springa runt i vardagsrummet och kivas, brottas, tutta och mysa på en mycket större yta, vilket gillas massor! P.s. Att gå på toan i stora världen är ju en baggis ;)

Ett kvillrande gäng

Två trötta festprissar, Bastien och Beatrice


0 views

© 2015 by Liselott Berglöf

​Follow us on facebook

  • w-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now