Search
  • Liselott Berglöf

108 klor klippta


Mycket ska en liten kisse lära sig. Flytten till större boende är ju lyckad, nu kan de små springa, klättra och busa hur mycket dom vill. Men livet är ju inte bara kul menar matte på. Man måste klara de tråkigare delarna också, som kloklipp, puts av ögon, näsa och öron också! Så det har vi övat på Matte viskade (så att inte Snuttan skulle höra) till småttingarna att dom tom är duktigare än sin mamma. Fotograferingen för veckan började ju jättebra, men det var något som var annorlunda... Innan trötta matte kom på vad det var. Mormor och mamma hade ju nästlat sig in i fotohörnan :D Men det blev ju riktigt lyckat för alla inblandade!


0 views

© 2015 by Liselott Berglöf

​Follow us on facebook

  • w-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now