top of page

Vad vi jobbar!

Nu är alla kattungar tingade. Det betyder att alla småttingar har fått ett nytt hem de flyttar till när det är så dags. Men innan dess är det massor av saker kattungar måste få prova påstår matte. Så sånt sysslas det med. Till exempel härom dan när matte tog småtjejerna till "tjejrummet" där blev de kammade och skönhetade. Det fanns en sak som brummade och blåste luft så håret for åt alla håll, matte kallade den för hårtork. Den kändes i vilket fall helt ok. Det var tryggt att kura ihop sig hos matte under tiden. Dessförinnan hade det ordnats ett litet bad i handfatet så att var och en av alla kattungarna fick prova hur det känns att bli blöt. Det gick så galant! Nya leksaker har trollats fram och "barnsliga" åker undan. Det prasslar i varenda hörn av små nyfikna ungar. De kan titta fram i princip vart som helst ifrån, inifrån vedtraven tex. Eller underifrån diskmaskinen. Matte lyckades mota ut en kissunge ur kylen... Somnar gör de på fem röda sekunder, huller om buller, allra helst efter att matte fotat och styrt. Fast lite bus med varandra orkas ju alltid med ändå ;)

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page