top of page

Glad Påsk önskar Skogshall's B-kull!!

Nu ska vi rå om varandra och äta gott. Matte har skvallrat om både det ena och det andra som ska bjudas på. Kissungarna har ingen aaning om vad räkor är men matte ser lyrisk ut när hon talar om dom. Det springs jagas smygs och sovs precis överallt :D Häromdagen togs barrikaderna till kök och vardagsrum bort. Så nu hörs pip och tjanden i källaren också. Det är galopp genom huset!! Om det inte synts förut så syns det verkligen nu att det bor katter i huset. Fönsterbrädan har ett fint lager av blomjord på sig, kattsanden ryker om fötterna då ingen liten har vett att gå ur toan, utan rejsar ur den, det är synliga tassavtryck på soffbordet. Husse o matte har fullt sjå att fostra de små!! Är turen med oss alla blir ingen inlåst vare sig i diskmaskin, kyl eller köksbänkskåp...

Skepp o hoj gastar Bonbon!! Beauregard luktar på fjädrarna

Bastien smilar upp sig och Babette chillar

Vi önskar er alla en riktigt GLAD PÅSK!!

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page