top of page

Östkattens utställning ht -18

Vilken helg!!! Så intensiv, spännande, rolig och fartfylld. Det var så roligt att få återse alla utställare av Brittiskt korthår igen. Vilka härliga glada människor :D För vår del var det första utställningen för BonBon. Det var med lite fjärilar i magen vi åkte iväg. Hur skulle hon klara av mängden av intryck? Både mänskliga och kattliga ljud, annorlunda dofter... Mamma Majsan var ju i och för sig med men de får ju inte umgås under shower. Risken att de blir osams är stor i och med ökad stress. Det gick bra! Hon tog det hela med ro och var till och med lite nyfiken där hon satt i sin bur. Väl hos domare fick hon det ena lovordet efter det andra... vart skulle detta sluta? Det blev inte nog med lovorden utan både lördag och söndag blev hon nominerad av sina domare. Helgen slutade med att vår lilla söta, fina BonBon blev Best in Show, BIS, båda dagarna!!! Vi är så glada och stolta !!! ...och fortfarande tagna...

null

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page