top of page

Utställning i Stockholm

Nu har vi varit iväg på utställning igen. Redan kvällen innan kände tjejerna på sig att något stort skulle hända. Det är ju en hel del att packa, planera och ordna för husse och matte inför sådana här begivenheter. Den här gången bar det av till Upplandsväsby och Stockholms kattklubbs utställning. Inte ett ljud kom över tjejernas läppar, fast det kanske inte var så konstigt eftersom vi åkte kl 04 på morgonen och även små kissar kan vara morgontrötta ;) Hur det gick!? Lördagens resultat: Mamma Majsan ställdes för Fabio Brambilla och var uppe för nominering. Snuttan Karlsson(Bonbon) ställdes för Vladimir Isakov. Han tyckte hon var 100% kvinna men hade för många prickar!! Så kan det gå. Hon fick cert och titel champion. Söndagens resultat: Både Mamma Majsan och Snuttan ställdes för Luigi Comorio fast i varsin klass, men båda var upp för nominering :O Snuttan vann över sin mamma och blev nominerad och vidare till panel där hon blev Best In Show, jösses vilken glädje! Det är så roligt och vi är makalöst stolta över vår lilla Snutta <3

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page