top of page

Äntligen kattungar!

Husse, matte och framförallt Snuttan har väntat och längtat heela sommaren, äntligen är kattungarna här! Snuttan prickade till och med in husse o mattes dotters 25-årsdag i torsdags den 15 Augusti! Ska det firas ska det firas ordentligt i detta hus. Det där att vänta kattungar, det var en tråkig historia, ansåg Snuttan. Hon blev ju både jättetrött och jättehungrig. Inte orkade hon busa det minsta lilla, vilket är det bästa hon vet annars. Att fota en katt som bara ligger under en soffa och sover eller har huvudet i matskålen var ju inte heller någon vits med ansåg matte. Så därför kom det inte en endaste liten bild. Sista veckan av graviditeten var Snuttan så stor så matte var rädd att hon skulle explodera som en ballong. Som tur var så ansåg ungarna att det var dags att komma innan detta hände. Första kattungen tog rejäl tid på sig, men sen ploppade dom ut, en, efter en, efter en. Matte blev helt snurrig efter 4 kattungar. Fler kan det ju inte komma menade hon på. Men Snuttan var inte klar, det kom en till och så en till! Det blev hela sex stycken ungar! Så nu har vi huset fullt och vi är omåttligt glada och stolta! Snuttan har vuxit till en fin och omtänksam mamma och dom små äter och frodas och kivas, precis så där som små kattungar ska göra.

Mamma Majsan har ju blivit mormor Majsan också, och hon är såå stolt! Hon hjälper Snuttan att kärleksfullt pyssla om de små knottarna.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page