top of page

Två veckor stora!

Tänk så roligt matte har det på semestern när hon fotar och pysslar med kissar, det är knappt hon får något annat gjort! Alla måste ju pysslas om och mysas med. Husse är inte sämre han, han myser och borstar sina små så de rullar åt alla håll i kistan och putar med sina små magar upp i luften för det är så skönt. Det är ju lika bra att berätta redan nu. Nästa helg blir inga veckobilder tagna. Det beror på att husse och mattes pojke med flickvän kommer och hälsar på. Då kommer kissungarna var strängt upptagna av mys och nya bekantskaper.

Caramell och Clementine upptäcker varandra, Cookie tar det lite lugnare.

Charlie Chester och Charmander poserar tappert

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page