top of page

En större värld

Husse satt och drack sitt morgonkaffet i lugn och ro när han plötsligt hör en duns från kattgården. Chester hade tröttnat på att sitta där och vänta på att något kul ska hända, så han hade tagit saken i egna tassar och klättrat över kattgårdsstaketet. Har en liten kisse hittat vägen följer de andra strax efter... Så nu har vi kattungar över hela golven och vart vi än sätter våra fötter finns det någon del av en katt som vi kan, om oturen är framme, ha oturen att trampa på. Vi får helt enkelt lyfta fötterna högt alternativt hasa fram. Men vad gör väl det när man har små ungar som rasslar och prasslar i varenda vrå, och som gör glada hopp och skutt och galopperar över golven. Det är livsglädje i sin renaste form <3 Snuttan har fullt sjå att hålla efter sina barn, hon kuttrar och pratar och tvättar och ordnar med dom. Mormor Majsan är kolugn och vårdar småttingarna med stor passion. Trots all energi har de små lyckats sitta tillräckligt still för att matte ska ha fått fota dem.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page