top of page

Kråkslott skönheter och odjur

Här har vi jobbat kring kråkslott (pappkartonger tejpas ihop och öppningar i olika storlekar klipps ut) Det blev småttingarnas första jobbuppdrag, vilket de skötte på olika personliga vis... Några sov, andra jobbade med mig och en njöt i solskenet. Gemensamt för dem alla är att kråkslottet blev en lyckad och rolig sak att leka med. Nu ser dom lite roliga ut med sin korta avskavda päls på sidan av huvudena. Om ni undrar varför kissungar får det så beror det på, att det börjar bli trångt när alla vill tutta samtidigt. Dom tjafsar och krafsar mot varandra i jakten på en tutte. Snuttan anser att de är lite stökiga och föredrar att några tuttar i taget. Men som vi alla vet, får ju inte alltid mammor som dom vill... Att fånga de här små krabaterna på kort är inte längre det lättaste... Dom är överallt o ingenstans, både högt och lågt och galopperar i skockar genom rummen.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page