top of page

Blötdjur och rymningar

Veckan började med att Dalton hängde över kanten till bolådan i sitt första flyktförsök. Husse fick order att plocka bort pallkragarna så ungarna kan utforska rummet. Sagt o gjort. Ungarna vimlade i heela rummet och lyckan var total. Majsan tuttar dom i det fria och alla njuter. Inte nog med det, vi har provat hur det känns att bada. Det gick ju över förväntan, inte ett pip hördes. Efteråt fönades det med hårfön, det var lite läskigt till en början men gick bra det också. Caramel har visat hur man smackar mal, jösses så spännade det var! Veckan avrundades med en ny rymning denna gång av DuffDuff som lyckades ta sig ut i lilla hallen, tätt följd av Daizy och Danne. Majsan har fullt sjå att hålla koll på, och svara på allt de små ordar om, för åsikter det har dom!

Konsten att smacka mal

Ett litet blött djur <3

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page