top of page

Trivsel på hög nivå!

Vilken helg vi har, heela huset är upptäckt, minsta vrå, källare och uterum. Storasyster Clementine väntar på att vi ska vakna varje morgon för att få busa och leka med oss. Tillsammans kommer vi på massor av busiga, prassliga, stökiga och klängiga bra lekar Vi provsmakar massor av olika mat så magarna står åt alla håll, Danne är väl den främste på detta område, han kommer nog bli en gormand, för han har till och med provsmakat mattes nubbesallad :O Sen fortsätter matte att tjusa oss, hon badar, klipper klor på oss mm mm Kort sagt vi har massor för oss

Så här stilla sitter vi faktiskt inte många sekunder, husse o matte var väldigt imponerade över oss vid fotograferingen :)

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page