top of page

Hösten är här!

Efter en härlig sommar och semestertripp till Skåne är tjejerna, husse och matte åter inne i arbetslunken. Tja, matte har börjat nytt jobb så Clemmis tycker väl att livet ändå kunde erbjuda något fler roligheter för henne än vad som faktiskt görs…men men, tålamod är en dygd säger matte till henne. Semester med katter var ingen dum ide, den uppskattades väldigt av alla inblandade :) Vi bodde i en skånelänga i södra Skåne, där fanns höns och andra nya sorters fåglar att smyga på. Tjejerna hittade fjädrar som de tog med hem som souvenirer. Matte fick se havet och samlade som vanligt lite fina stenar. Mormor Majsan har gått i pension och tillbringar numera livet i liggande ställning, när hon inte ligger i någons knä :)

Eländet Covid-19 har verkligen satt käppar i hjulet med mycket. Men nu har vi äntligen fått tid för HCM-scanning av Bonbon och Clementine i mitten av Oktober. Så kissungar kan väntas tidigast i December. Clemmis har inte ens börjat löpa, hon är som en liten småtjej och vill bara busa och leka. Fast i och för sig, en dag för ett tag sedan, hörde matte konstiga ljud från ett annat håll i huset. Det lät som en gasande motor, wram wram lät det. Mycket konstigt… så kom Clemmis knallande och där kom ljudet igen, wram wram! Så kanske kanske är något på gång :)

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page