top of page

Minnen från en skön sommar

Vi har haft en så mysig sommar! Vi har varit på landet där vi gått på upptäcktsfärder. Tänk att få vimla ut, inte bara en gång, utan flera gånger per dag har vi strosat omkring och njutit. Tjejerna har spejat och lyssnat på fåglar som kvittrat och varit så lockande när de landat på gräsmattan. En morgon upptäckte Ebba en hög med fjädrar i sin favoritbuske. Troligen hade en räv lyckats fånga en fågel och mumsat upp den utanför husknuten. Därefter inspekterades fjäderhögen noggrant av tjejerna varje gång de gick ut.


Den dagen grannen gick förbi med en massa fiskeutrustning blev det lite för spännande för Clemmis smak, hon rusade in i huset. Men Ebba var kavat och låg kvar på bordet och följde honom med blicken till dess han försvann bakom buskarna.


Clemmis fyllde 3 år i Augusti, hon firades av oss med massor av pussar och kramar. Lite larvigt tyckte hon allt att det var, men ändå rätt mysigt ;) Matte bjöd på kokt torsk på stort fat.


Nu ser vi fram mot en spännande höst! Östkatten har utställning i Norrköping och Fritte ska dit och ställas ut. Så nu är skönhetsprocedurerna i fullgång.


Clementine ska alldeles strax på date med en jättestilig och snäll herre som jag haft ögonen på i flera år. Det ska bli väldigt spännande, hoppas dom lyckas! Svep gärna för fler bilder :)


Comments


Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page