top of page

Nu ska det va riktig mat!

I en fyra veckor gammal kattunges liv händer det faktiskt en hel del. I veckan öppnades dörren till skattkistan så dom små kunde vimla ut ur den för första gången. Mamma Majsan hade noggrann koll vid sidan av. Husse hade ordnat så deras "ute-gård" var klar att användas. Så spännande och läskigt på samma gång! Det upptäcktes bollar, möss och annat kul att leka med. Sen är det ju så härligt att få börja springa omkring lite på ostadiga ben. Ett och annat nappatag med varandra har också hunnits med. Helgen bjöd på besök till Bastien, en härlig familj som ivrigt väntar på att få honom som tillskott till sin familj. Det var kattungarnas första riktiga besök. Att bli lyfta och pillade på är ju en viktig del i små katters tillvaro. Besöket klarades av med bravur och dom somnade som stockar efteråt. I dag kom matte med en stor platt sak med något på som luktade oemotståndligt gott. Det kallas för "riktig mat det här" sa matte och såg nöjd ut. De små liven slickade och smaskade och högg in med liv o lust på det goda. Det var inga konstigheter det heller.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page