top of page

Gott Nytt 2019!

Helgen efter nyår åkte vi till Fräsets utställning i Uppsala.

Snuttan Karlsson firar nyår

Matte hade planerat att även lille Albert skulle få följa med. Då var det naturligtvis nödvändigt att låta Snuttan Karlsson få träffa honom innan. Hur skulle det annars gå med två katter som ska kampera ihop och inte känner varandra alls, hemska tanke! Sagt o gjort, matte brassade iväg och hämtade Albert. Det blev ett mycket uppskattat möte, mycket smyg och lek. Mindre roligt tyckte väl Albert att det var att bada men men, den som måste vara fin får också lida pin, sa matte och löddrade på.

Väl på utställningen gick det hur bra som helst för både Albert och Snuttan. Albert fick titel så nu är han Champion, matte är mycket stolt över sin fina lilla gubbe. Albert var också riktigt nöjd med sin prestation

Snuttan Karlsson som precis flyttat upp i vuxen klass blev nominerad båda dagarna! På lördagen av Ulrika Eriksson och på söndagen av Anna Wilczec. Vi är omåttligt stolta och glada över vår fina lilla fröken <3

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page