top of page

Kvicksilver

Vi är inte ett dugg rädda, inte för någonting... förutom den där dånande saken med en lång slang som matte verkar tycka jätte mycket om. Hon drar den över golven nästan jämt. Då gäller det att ha ett bra ställe att krypa in i. Det har vi faktiskt i mattes garderob, det är ett mysigt ställe som vi upptäckte när vi var jättesmå, si så där 5-6 veckor. Förövrigt känner vi till heela huset. Källaren är kul där står vi och jamar så det ekar, ända tills matte kommer farande för hon tror att vi är ledsna eller känner oss ensamma, vi vill ju bara prova våra röster. I uterummet har vi "friserat" mattes hängande tyglampa. Matte lät så konstigt då när hon såg vad vi gjorde, nästan som att hon jamade. Sen fick vi inte vara i uterummet på en liten stund för henne. Ibland undrar vi om hon förstår hur hårt vi jobbar för att det ska vara trivsamt!

En sällsam syn

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page