top of page

Beacuse you are worth it!

Unna dig själv det allra bästa “Koppla bort vardagen en stund” Ett dagspa med helkroppsbehandling på mattes salong Cozy-Cozy blir en helhetupplevelse för både kropp och själ och ett skönt avbrott under mörka höstdagar


Behandlingen inleds med tandborstning med enzymtandkräm, rengöring av öron samt borttagning av generande hårväxt. Därefter följer manikyr och pedikyr som avslutas med avkopplande massage och insmörjning av tassar med mjukgörande oljor.

Mellan behandlingarna får du koppla av i vår lounge med klätterträd och klöspelare tillverkade av rättvisemärkta materiel. Man kan även krypa upp i någons knä bara för att få mysa lite. Under tiden du kopplar av och väntar på nästa behandling så får du äta hur mycket du vill av våra vitaminberikade snacks som även stimulerar ditt tandkött.


Nästa steg är rogivande djupschamponering av pälsen för textur och crisp. När pälsen är handdukstorr påförs en fuktgivande mousse för glans och livlighet och du är nu redo att möta den tuffa vardagen som brittiskt korthår igen… (Matte hälsar att det bara är husets katter som får denna behandling, hon blir helt slut efter endast en kund per dag ;) )
Comments


Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page