top of page

Poff så händer det!

Oftast händer ju allt samtidigt och det var precis så det var den här veckan. Det blev strömavbrott. Husse fick en hel del att bita i efter detta. Värmepannan behövde återställas, nätverket stod och flämtade för att sedan slockna helt, en frys fick fnatt och dog. Precis då såg sex pigga glada små kissar sitt tillfälle att börja se sig om i stora huset.

Knubbgubben Björne blev helt exalterad av att få så många kompisar som sprang över golven. Nu kunde de busa på riktigt ihop och inte bara i det där lilla kattrummet. Tillsammans tumlade dom fram och tillbaka över golven. Mamma Snuttan höll på att få dåndimpen men stillade sig snart, då hon insåg att Björne redan är väldigt van vid småttingarna.


Ni kan gissa ur paff matte blev av att möta småttingar i varenda hörn när hon kom hem den dagen. Så från och med nu bor alla sex i hela övervåningen. Källaren får vänta ett tag, någon måtta på roligheterna får det vara anser matte ;)


En natt kände matte hur någon tassade på henne när hon sov. Det var lilla Ester som lyckats klättra upp i mattes säng. Resten av gänget satt nedanför och iakttog med stort intresse hur syrran gjorde. Sagt och gjort, kan hon så kan vi, tänkte säkert de andra 5 och gjorde likadant. Så nu har matte även sängkompisar, sex stycken sådana. Gissa om det är mysigt!! <3


Dessutom har vi jobbat med fotografering så varenda liten kisse tog slut och somnade efteråt. Resultatet går att se undef fliken Kittens, E-kull.


Comments


Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page